Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Черновецького не громадянство, а дозвіл на проживання в Ізраїлі?

Вівторок, 23 серпня 2011, 11:01

Дружина мера Києва Леоніда Черновецького - Аліна Айвазова заявляє, що її чоловік не має ізраїльського громадянства.

Про це вона сказала в інтерв'ю газеті Сегодня.

"Послухайте, ну це (ізраїльське громадянство) просто смішно. Навіщо нам це? Якби ми хотіли кудись виїхати, давно б це зробили", - заявила вона.

"І не треба плутати дозвіл на проживання й громадянство. Це різні речі, як юрист вам кажу. А чому нам Грузію не приписують? Мій чоловік дуже любить цю країну. Допомагає сам всім моїм родичам, висилаючи щомісяця гроші", - додала вона.

"Але наша країна - Україна. Ми хочемо в ній жити. Я повернуся у вересні - з гарним настроєм, стрункіша на 15 кг. Ви тільки Льоню мого не чіпайте. Добре? Він хороший", - сказала Айвазова, яка перебуває в Лос-Анджелесі, де, за її словами, третій місяць лікує суглоби.

На питання, де зараз перебуває Черновецький, вона сказала: "У Грузії. Він любить там бувати. Він зараз багато їздить, але що йому робити, адже його усунули від усіх справ".

Відповідаючи на запитання про те, у скільки вона оцінює свої статки, Айвазова відповіла: "Мої магазини в Києві - це десь 2800 кв. м, у Криму нерухомість 800 кв. м, у Баден-Бадені - 300 кв. м і квартира на Кріпосному провулку".

"Це те, що оформлено на мене. Плюс у мене ювелірка гарна, я сама все малюю. Мені її роблять безкоштовно, допомагають ще татові друзі. Плюс банк продали. Рахуйте, я не знаю, скільки це все коштує", - додала Айвазова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...