Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Патріоти" відбилися так, що нападник в реанімації - міліція

Середа, 24 серпня 2011, 16:37

Невідомий чоловік, який влаштував стрілянину в Харківському офісі "Патріотів України", перебуває в реанімації.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

В міліції повідомили, що близько 18-30 23 серпня в офісі Харківської обласної громадської організації "Патріоти України", сталися скандал та бійка між 48-річним місцевим громадянином та членами вказаної організації.

"Під час подій громадянин зробив декілька пострілів з пістолету "Форт-12Р", внаслідок чого зазнали поранень та були госпіталізовані до міської лікарні 31-річний харків`янин (діагноз - рана кісті лівої руки та синці від гумових куль в області грудної клітини) та мешканець Запорізької області зі слідами поранення шиї", - повідомили в прес-службі.

"Зараз стан здоров'я двох учасників бійки - задовільний, на відміну від 48-річного харків’янина, який отримав дві відкриті черепно-мозкові травми, ножові поранення в область грудної клітини, забиття тім’яної області та тулубу - чоловіка госпіталізували до лікарні в непритомному стані", - розповіли в міліції.

"На цей час стан здоров'я останнього - стабільно тяжкий, він знаходиться в реанімаційному відділенні", - зазначається в повідомленні.

З місця події експерти-криміналісти вилучили стріляні гільзи та 15 патронів до вище вказаного пістолету, молоток зі слідами речовини бурого кольору, телефонний дріт, пістолет "Заракі", 10 димових шашок, сім ножів, комп’ютери, диски, листівки та декілька тисяч доларів, евро та гривень.

Наразі міліцією порушена кримінальна справа за ст. 296, ч. 4 Кримінального Кодексу України (хуліганство). Тривають слідчі дії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування