Герман: буде стільки міліціонерів скільки треба

Середа, 24 серпня 2011, 23:25

В Україні є сильна влада і вона буде тримати порядок.

Про це заявила радник президента з гуманітарних питань Ганна Герман в ефірі 5 каналу, коментуючи зіткнення опозиції з міліцією в День Незалежності.

"Європі не потрібна країна, де буде проливатися кров, в неї під кордонами, де будуть конфлікти. І якби наші політики були відповідальні, вони би сказали сьогодні: давайте разом вийдемо і відсвяткуємо цей день", - заявила вона.

"Влада на то є влада, щоби втримати порядок. І буде стільки міліціонерів скільки треба, щоб був в Києві порядок, щоб не пролилася кров, щоб не було провокацій, щоб люди могли спокійно відсвяткувати своє свято. Щоб світ з нас не сміявся, що ми, навіть на День Незалежності, не можемо бути настільки відповідальним, щоб не вести людей на провокації", - зазначила Герман.

"Ходити битися, проривати людей і битися з міліцією - це можуть тільки провокатори робити, які не хочуть щоб наша держава йшло до Європи. Які хочуть, щоб у нас була Лівія або Єгипет, щоб кров лилася", - заявила радник президента.

Вона також зазначила, що "держава в Україні є, влада сильна і влада буде тримати в державі порядок".

Як відомо, Як відомо, на спільному мітингу опозиційних сил біля пам’ятника Тарасу Шевченку учасники акції вирішили здійснити пішу ходу до адміністрації президента з метою передачі Януковичу резолюції, яку було затверджено учасниками заходу.

Спецпідрозділи міліції зупинили ходу за допомогою кордону бійців, автозаків та автобусів.

Лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк заявив, що опозиційні акції на День Незалежності патрулювали внутрішні війська України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...