Янукович украв промову Ющенка?

Четвер, 25 серпня 2011, 10:58

Президент України Віктор Янукович привітав українців з Днем Прапору промовою, частину якої нібито запозичив у попереднього гаранта.

Як повідомляє "Комсомольська правда в Україні", виступ, записаний Януковичем на тлі роти почесної варти, скидається на промову екс-президента Віктора Ющенка в 2007 році, яку той адресував Лебединській райдержадміністрації.

"Державний прапор як символ країни є втіленням національної єдності, честі та гідності", - говорив Ющенко у 2007-му.
 
"Державний Прапор України є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності", - вторить йому в нинішньому привітанні Янукович.
 
"Під рідним знаменом український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність", - вітає співгромадян Віктор Андрійович.

"Під синьо-жовтими прапорами Український народ стверджував віковічну мрію про свободу, державність і соборність", - заявляє Віктор Федорович.
 
Ось що президенти говорять про національні святині:
 
"Наш прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його повинні берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Під рідним знаменом Український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність", - говорив Ющенко.
 
"Під синьо-жовтими прапорами Український народ стверджував віковічну мрію про свободу, державність і соборність. Ми повинні оберігати і шанувати державний прапор України як національну святиню", - йдеться в привітанні Януковича.
 
Прес-секретар глави держави Дарка Чепак розповіла, що зараз в адміністрації порівнюють ці два виступи, після чого будуть зроблені відповідні висновки. До того ж, речник зазначила, що цитати наведені не з промови президента, а з його привітання, опублікованого на офіційному сайті.

Як відомо, нещодавно в плагіаті викрили секретаря Ради нацбезпеки Раїсу Богатирьову, чия промова нагадує виступ екс-глави Apple Стіва Джобса в Стенфордському університеті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...