Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров сходив у "Дитячий світ", і засмутився

Четвер, 25 серпня 2011, 13:58

Прем'єр-міністр Микола Азаров наполягає на необхідності імпортозаміщення товарів для школярів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це прем'єр сказав журналістам на брифінгу після відвідин магазину "Дитячий світ" у Києві.

"Проблема є. Зараз ми працюємо над програмою імпортозаміщення. Я думаю, що потрібно зробити спеціальний розділ, який буде націлений на те, щоб у нас в країні відтворити виробництво товарів для школярів", - сказав прем'єр-міністр.

Зокрема, він сьогодні відвідав одну зі шкіл Дарницького району Києва, де ознайомився з підготовкою школи до нового навчального року. Азаров зазначив, що у п'ятницю візьме участь у колегії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, яка буде присвячена підготовці до нового навчального року.

"Щоб на власні очі побачити, я вирішив подивитися таку рядову школу. Ну що можна сказати? Класи відремонтовані непогано, хоча сама школа могла б бути підготовлена ​​краще", - сказав Азаров.

Після ознайомлення з підготовкою школи до нового навчального року глава уряду поспілкувався з батьками учнів і викладачами школи. Зокрема, батьки в бесіді з прем'єр-міністром відзначили, що підготувати дитину до школи на сьогоднішній день - дуже дорого. І тому зазначили, щоб уряд прийняв заходи для зниження цін на шкільні товари.

Після цього Азаров відвідав магазин "Дитячий світ", де ознайомився з цінами на шкільні товари.

У свою чергу працівники магазину відзначили в розмові з Азаровим, що дорожнеча товарів обумовлена ​​тим, що в Україні дуже незначне виробництво таких товарів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...