Тягнибок звинуватив Герман у шантажі

Четвер, 25 серпня 2011, 17:28

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок не буває в Адміністрації президента, а з радником президента Ганною Герман зустрічається тільки на ток-шоу.

Про це він повідомив ЛІГАБізнесІнформ, коментуючи заяву Герман про те, що всі лідери нинішньої української опозиції ведуть діалог і дуже часто бувають в адміністрації. 

"Це якийсь шантаж від пані Герман. Я якщо кілька разів з нею перетинався, то хіба що десь на якихось телевізійних політичних шоу. Не знаю, що вона мала на увазі", - зазначив Тягнибок.

На уточнююче питання, чи буває він в адміністрації, Тягнибок відповів: "Звичайно, ні". 

Нагадаємо, вчора під час телемарафону "Українська незалежність" Герман заявила, що на діалог з Януковичем не йде тільки Юлія Тимошенко, яка не визнала його президентом, а "всі інші колишні кандидати в президенти, всі лідери опозиції, які сьогодні є, дуже часто бувають в Адміністрації президента - я заявляю про це абсолютно відповідально".

"Я з величезним задоволенням і сама багато говорю і з Арсенієм Петровичем Яценюком, і з Олегом Тягнибоком - це люди, які йдуть на діалог, які хочуть розмовляти", - підкреслила при цьому радник президента.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування