Податкова обіцяє "відкрити очі" на "злодійкуваті профспілки". Прокуратура вилучила документи

П'ятниця, 26 серпня 2011, 13:48

Державна податкова адміністрація в Києві пояснила обшук в Будинку профспілок розслідуванням кримінальної справи проти посадових осіб федерації.

Про це повідомив начальник відділу громадських зв'язків ДПА у Києві Микола Ковтуненко.

"Прокуратура порушувала справу... Як орган виконавчої влади Податкова виконує свої функціональні обов'язки, основні дії проводить прокуратура. Там серйозна справа... Просто два перших керівника прокралися в таких... коли ми врешті-решт дамо прес-конференцію, швидше за все, це буде голова служби, то, я думаю, що у народу очі відкриються, скільки у всіх крали грошей, профспілкових грошей", - заявив Ковтуненко.

За його словами, слідчий відділ податкової міліції ДПА у Києві проводить слідчі дії за фактом розкрадання грошових коштів, зловживання службовим становищем, службового підроблення та умисного ухилення від сплати податків посадовими особами ФПУ в межах зазначеної справи, пишуть Українські Новини.

Як повідомляє прес-служба Прокуратури міста Києва, в межах розслідування кримінальної справи, що знаходиться в провадженні податкової міліції м. Києва, правоохоронними органами за санкцією Голосіївського районного суду проведено обшук та вилучено бухгалтерські й інші документи, які стосуються фінансово-господарської діяльності Федерації профспілок України.

Нагадаємо, у п'ятницю, 26 серпня, податкова міліція блокувала 3, 4 та 5 поверхи будівлі Федерації профспілок України на Майдані Незалежності. У будівлі відбувається тривають обшук і допити працівників.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування