Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров просить Януковича покарати міністра

Понеділок, 29 серпня 2011, 20:10

Прем‘єр Микола Азаров звернувся до президента Віктора Януковича з поданням щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності міністра охорони здоров‘я та його заступників.

Таке стягнення передбачено за "неналежне виконання службових обов‘язків, зокрема невиконання державних цільових програм та комплексних заходів з охорони здоров‘я, функції з реалізації яких покладено на МОЗ", повідомляє прес-служба уряду.

Внесено пропозицію щодо оголошення догани міністру охорони здоров‘я Олександру Аніщенку, першому заступнику міністра Раїсі Моїсеєнко, заступнику міністра Олександру Толстанову, заступнику міністра-керівнику апарату Галині Калішенко.

Якщо протягом вересня закупівля ліків не буде здійснена, уряд буде ініціювати зміну директорів профільних департаментів міністерства охорони здоров‘я.

Поки що уряд обмежився доганою щодо цих керівників, які працюють у посадах лише два місяці.

Кабмін доручив Олександру Аніщенку доповісти 28 вересня на засіданні уряду про стан справ із забезпеченням населення лікарськими та медичними виробами, в тому числі препаратами крові та її компонентами для хворих на гемофілію, а також про забезпечення медичних закладів необхідними вакцинами.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування