Азаров пообіцяв ощасливити харківського клерка, фірма якого і так одержує багато від держави

Вівторок, 30 серпня 2011, 13:24

Прем'єр Микола Азаров пообiцяв, що грошi, передбаченi на ремонт i реконструкцiю дорiг у Харковi в рамках пiдготовки до Євро-2012, будуть видiленi в повному обсязi.

"Все, що закладено в законi, буде профiнансовано на 100%. Немає жодного мiста чи областi, де ми б не виконали своїх обiцянок", - сказав Азаров, вiдповiдаючи на запитання журналiстiв у Харковi у вівторок, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як повiдомлялося, в квiтнi цього року вiце-прем'єр - мiнiстр iнфраструктури Борис Колеснiков пообiцяв, що на пiдготовку дорiг у мiстах, що прийматимуть чемпiонат, з держбюджету України буде видiлено додатково 2,4 млрд грн, окрема 500 млн грн - для Харкова.

29 серпня директор Департаменту будiвництва i дорожнього господарства Харкiвської мiської ради Володимир Чумаков заявив, що пiдрядники ремонтують дороги в рамках пiдготовки до Євро-2012 за свiй рахунок.

"З обiцяних держави 500 млн ми не отримали нi копiйки. Всi пiдрядники, якi працюють на сьогоднiшнiй день в мiстi Харковi, працюють за свої кошти, беруть кредити тощо", - сказав  Чумаков.

Фірма Чумакова, тим часом, регулярно виграє тендери на ремонт доріг у Харкові.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування