Гриценко: підлеглі Януковича слово "лідер" пишуть з великої букви

Субота, 10 вересня 2011, 19:01

Для звільнення екс-прем'єра Юлії Тимошенко і екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка достатньо волі чинного президента Віктора Януковича.

Про це в ефірі Радіо Свобода заявив голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко.

"Я знаю, що його команда більше 20 секунд заперечувати йому не може, і вони слово "лідер" пишуть з великої букви", – наголосив Гриценко.

Він згадав власний досвід, коли був міністром оборони в уряді Януковича.

"Я не був в його команді. Тому були ситуації, коли по годині був один проти всіх. І відстоював рішення аргументами, коли немає, чим крити. А в них такого немає", - розповів Гриценко.

"Тому, якби він (Янукович) захотів, щоб Тимошенко і Луценко завтра вийшли, вони би вийшли", – впевнений політик.

Він також заявив, що українська армія "неспроможна виконувати навіть завдання мирного часу", а її стан – "катастрофічний".

Він вважає, що керівництво держави не має стратегічного бачення розвитку українського війська.

"Є хоч один документ, затверджений президентом або урядом, який визначає параметри розвитку армії на три, п’ять років, ну хоча б на рік? Немає жодного! Це вже 1,5 роки пройшло. Тобто немає бачення ні в голові Януковича, ні Азарова, ні міністра, ні начальника Генштабу, якою має бути армія", – твердить Гриценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування