Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дружина Черновецького збирається стати акторкою й усіх годувати своєю іжею

Вівторок, 13 вересня 2011, 08:55

Дружина мера Києва Леоніда Черновецького - Аліна Айвазова збирається відкрити ресторан з власними рецептами, випускати ювелірні вироби і знятися у фільмі.

Про це вона розповіла газеті "Сегодня".

"Я починаю новий виток у бізнесі. У Лос-Анджелесі, де була два місяці, я спілкувалася з відомою ювелірною компанією Аvakian. За рівнем її вироби можна порівняти з такими, як Cartier, Van Cleef, Bulgari", - розповіла Айвазова.

Разом з Едмоном Авакяном і його сином Хайком вона планує відкрити магазини в Києві, Донецьку, Дніпропетровську й у Криму, "де безліч багатих людей".

"Під ювелірні бутіки я хочу повністю переробити всі свої магазини в "Правекс-Пасажі" на Великій Васильківській (Червоноармійській). Там будуть представлені всі провідні світові марки", - розповіла Айвазова.

А в магазинах на бул. Лесі Українки, 20, де у Айвазової цілий перший поверх, теж відбудуться зміни.

"Хочу відкрити там ресторан змішаної кухні, де будуть готувати страви за моїми власними рецептами. Такого у світі ще немає. Я буду змішувати японську, французьку, китайську кухні - фуа-гра й суші, наприклад. Всі страви носитимуть моє ім'я - "Аліна+...".

Є в Айвазової і творчі плани. Вона пише книгу про своє життя, диктуючи помічникам цілі шматки.

Також вона планує знятися в автобіографічному фільмі.

"Його запропонував мені зняти відомий американський режисер, щоправда, його ім'я я поки не назву", - наводить газета її слова, зазначаючи, що за чутками режисером виступить Мел Гібсон.

"Це буде кілька кіноновел про різні періоди мого життя. Найголовніша - про мою любов: як мій майбутній чоловік Леонід Черновецький зворушливо залицявся до мене, його перший букет мені - тюльпани - я засушила і зберігаю досі", - розповіла Айвазова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...