Москаль передумав пропонувати Раді амністувати Тимошенко

Четвер, 15 вересня 2011, 12:35

Депутат Геннадій Москаль відкликав свій законопроект про амністію Юрія Луценка та Юлії Тимошенко.

Як повідомляє персональний сайт депутата, проект закону буде доопрацьовано і зосереджено на звільненні Луценка.

"У зв’язку з некоректними висловлюваннями на свою адресу та закидами у співпраці з Адміністрацією президента Геннадій Москаль відкликав із Верховної Ради свій законопроект про амністію Юрія Луценка та Юлії Тимошенко", - сказано в повідомленні.

"Законопроект буде доопрацьовано і сконцентровано на звільненні Луценка, в тому числі через важкий стан його здоров’я", - додається у ньому.

Коментуючи слова депутата від "БЮТ-Батьківщини" Андрія Сенченка, нібито законопроект про амністію лідерів опозиції – "це чергова тема, запущена з Банкової", Москаль заявив:

"Вважаю, що особисті неприязні стосунки, які склалися в мене з Сенченком у час мого першого керівництва міліцією Криму в 1997р., недостойно виносити на публіку в такий спосіб".

"Крім того, подібні речі зараз, коли особливо необхідна консолідація всіх здорових сил країни, не на часі, оскільки в когось може скластися враження про чвари в таборі опозиції", - наголосив Москаль.

13 вересня стало відомо, що Верховна Рада зареєструвала законопроект про амністію Юлії Тимошенко та Юрія Луценка, ініційований Москалем.

Однак у "Батьківщині" заявили, що законопроект про амністію Юлії Тимошенко та Юрія Луценко не буде підтриманий фракцією "БЮТ-Батьківщина".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...