У міліції не помітили, як підстрелили хлопця у скандальній футболці

Вівторок, 20 вересня 2011, 10:56

Протягом доби 19 вересня у Києві не було зафіксовано жодного випадку застосування вогнепальної чи травматичної зброї.

Про це йдеться у повідомленні київської міліції у відповідь на інформацію, про те, що в понеділок ввечері двоє чоловіків вистрелили в хлопця, який відмовився зняти футболку "Спасибо жителям Донбасса".

У міліції також стверджують, що від лікарняних закладів та лікарів бригад швидкої медичної допомоги до підрозділів міліції не надходило жодної інформації про те, що ними надавалася допомога будь-яким громадянам з вогнепальними пораненнями.

"Тож гучні заяви певних громадських сил є нічим іншим, як спробою, з використанням медіа простору, за допомогою штучної сенсації, привернути до себе увагу громадськості", - йдеться у повідомленні.

"Якщо громадянин Орест дійсно піддався збройному нападу, він має негайно звернутися до міліції з відповідною заявою, оскільки злочини з використанням будь-якої зброї є особливо небезпечними для суспільства. Міліція, у свою чергу, в рамках діючого законодавства, проведе всі необхідні дії й притягне винуватців до відповідальності", - додали у міліції.

Підстрелений хлопець. Фото Спільної справи

Як відомо, у понеділок ввечері активіст "Спільної справи" Олександр Данилюк повідомив, що двоє чоловіків вистрелили в хлопця, який відмовився зняти футболку "Спасибо жителям Донбасса".

За його словами, згодом хлопця відвезли до лікарні, де йому була надана невідкладна медична допомога.

Як відомо, 6 вересня офіс компанії "ПростоПрінт" захопив УБОЗ нібито через друк футболок з написом "Спасибо жителям Донбасса…".

Потім прес-служба МВС у Києві заявила, що обшук у Prostoprint пов'язаний із підробкою сувенірної продукції до Євро-2012.

15 вересня бійці спецпідрозділу міліції "Беркут" відбирали у торгівців футболки та чашки з написами "Спасибо жителям Донбасса", які торговці реалізували на Майдані Незалежності.

У понеділок стало відомо, що власнику "ПростоПрінта" Денису Олейникову погрожують і він має намір вивезти свою сім’ю за межі України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...