Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Регіонах знайшли пояснення обмеженню мітингів: Щоб не було, як в Європі

Середа, 21 вересня 2011, 15:32

Київська влада обмежує масові заходи, зважаючи на погроми в інших європейських столицях.

Таку думку висловив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, коментуючи відповідне положення Київської міської адміністрації.

"Скоріше за все київська влада занепокоєна тими подіями, які відбуваються в окремих європейських країнах, на кшталт погромів у Греції або у Великій Британії. І, випереджаючи такі події, вони роблять кроки для того, щоб це не повторювалося в нашій державі", - сказав він.

Окрім того, за словами Єфремова, міська влада має право ухвалювати рішення, які дозволять убезпечитися від завдання шкоди майну громади.

У свою чергу опозиційний віце-спікер Микола Томенко розкритикував відповідне положення.

"Я це тлумачу, як страх влади перед власним народом. Наступним рішенням можна заборонити людям виходити на вулицю, коли по ній їдуть керівники держави", - сказав він.

Як відомо, столична влада вирішила обмежити проведення масових заходів у Києві. Зокрема, у проекті рішення пропонується заборонити масові заходи біля адміністративних будівель та без згоди громадськості.

Водночас пізніше голова КМДА Олександр Попов пообіцяв, що Київська адміністрація не прийматиме рішень, які хоч якось порушуватимуть демократичні принципи.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування