Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценка не збираються лікувати за межами СІЗО

Середа, 21 вересня 2011, 16:27

Державна пенітенціарна служба заявляє про відсутність необхідності лікування екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка поза слідчим ізолятором.

Про це повідомив голова Пенітенціарної служби Олександр Лісіцков у ході прямої телефонної лінії у виданні "Комсомольська правда в Україні", повідомляє "Українські новини".

З його слів, було проведено комплексне діагностичне обстеження Луценка, за результатами якого було призначене лікування.

Також Лісіцков сказав, що Пенітенціарна служба цікавиться здоров'ям усіх ув'язнених, які перебувають у місцях позбавлення волі й у слідчих ізоляторах.

Як відомо, 19 вересня Печерський суд Києва просив Держпенітенціарну службу звернути увагу на скарги Луценка на відсутність лікування.

15-16 вересня екс-міністр був вивезений у Київський міський консультативно-діагностичний центр для проведення фахівцями Міністерства охорони здоров'я колегіального дообстеження стану його здоров'я.

16 вересня Пенітенціарна служба заявила про задовільний стан здоров'я екс-міністра, проте дружина Луценка поскаржилася, що ані йому, ані їй не надають висновок колегіального медобстеження.

Вночі з понеділка на вівторок Луценко пережив три напади гострого болю.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування