Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Могильов сказав, коли Ландіка передадуть до суду

П'ятниця, 23 вересня 2011, 17:36

Мiнiстр внутрiшнiх справ Анатолiй Могильов прогнозує, що через мiсяць-два справу стосовно депутата Луганської мiськради Романа Ландiка буде направлено до суду.

"Я думаю, за мiсяць-два розслiдування справи завершать i направлять до суду", - сказав вiн у п'ятницю пiд час прямої телефонної лiнiї в газетi "Комсомольская правда в Украине", повідомляє Інтерфакс-Україна.

Мiнiстр повiдомив, що наразi Ландiк перебуває в СIЗО Харкова, i найближчим часом суд ухвалить рiшення про обрання йому запобiжного заходу.

Потiм Ландiка доставлять до Луганської областi, де стосовно нього й розслiдуватиметься кримiнальна справа.

На запитання, скiльки часу потрiбно на конвоювання Ландiка до Луганської областi, глава МВС сказав: "Я так думаю, 10-15 днiв".

Як відомо, Ландiк пiд час вiдпочинку в ресторанi побив дiвчину, яка сидiла за iншим столиком. Подiю зафiксовано на вiдео, ролик оприлюднено в інтернетi. Постраждала 20-рiчна дiвчина отримала струс мозку та забої.

7 липня прокуратура Луганської областi порушила стосовно нього кримiнальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 296 (хулiганство) Кримiнального кодексу України.

Оголошеного в розшук депутата затримали бiля Краснодара.

21 вересня його екстрадували в Україну для притягнення до кримiнальної вiдповiдальностi.

Ландiк - син народного депутата України (фракцiя Партiї регiонiв) Володимира Ландiка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: