Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин нагадав Герман, що варто працювати

П'ятниця, 23 вересня 2011, 21:26

Державні чиновники повинні працювати, а не розказувати, як має жити країна.

Про це заявив спікер Верховної Ради Володимир Литвин в ефірі телеканалу "Рада", коментуючи критику радника президента Ганни Герман на адресу парламенту.

"Я взагалі вважаю, що державні чиновники повинні працювати, а не розказувати, як має жити країна. Їхні думки я беру до уваги в останню чергу", - зазначив він.

"Люди мають право говорити кожному державному службовцю, як він працює, і давати йому оцінку", - уточнив спікер.

Коментуючи законопроект, який розкритикувала Герман, Литвин уточнив, що в законодавстві вже є норми, які були в тому проекті.

"Законом передбачено позбавлення пенсійного забезпечення суддів і прокурорів за порушення і за допущені зловживання. Це питання абсолютно, і це вже всім очевидно, врегульовано законом", - зазначив він.

"Я розумію, що сьогодні, щоб сподобатись, можна кричати, що Верховна Рада щось не прийняла. У неї і так, Верховної Ради, багато гріхів, але в цьому плані, коли підняли бурю в стакані води, підстав не було абсолютно", - вважає Литвин.

"Треба людям спочатку елементарно мати знання, розібратися, а потім виносити свої вердикти", - додав він.

"Сьогодні влада, всі її інститути, не повинні займатися підбурюванням один проти одного, а зосередитися на тому, щоб працювати", - заявив Литвин.

"В решті решт, справа давати оцінки, це справа президента і людей", - підсумував він.

Як відомо, Герман розкритикувала Верховну Раду за відмову урізати пенсії прокурорам і суддям.

У відповідь прес-служба Верховної Ради заявила, що Герман демонструє повне нерозуміння правових реалій, юридичне невігластво та гіпертрофовану переоцінку власної ролі та місця у політичній системі України.

В прес-службі нагадали, що за чотири роки парламентської роботи нинішній радник президента виступила автором лише 5-ти та співавтором 3-х законопроектів.

В свою чергу Герман заявила, що заява прес-служби у дусі брежнєвських часів і порадила "просто поцікавитися, що думають люди".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування