Суркіс зібрався здивувати Платіні

Субота, 24 вересня 2011, 10:48

Президент УЄФА Мішель Платіні буде здивований побаченим в українських приймаючих Євро-2012 містах в рамках свого майбутнього візиту.

Таку думку висловив президент Федерації футболу України Григорій Суркіс журналістам у п'ятницю ввечері, передає Інтерфакс-Україна.

"Платіні приїде, він побачить на власні очі стадіони в Донецьку, Львові, Харкові, в Києві врешті-решт, побачить все, що пов'язано з аеропортами. Я можу сказати, що він буде здивований", - вважає Суркіс.

"Ще у квітні під час свого попереднього візиту до Києва, зустрічі з президентом країни (Віктором Януковичем) він не вірив, навіть коли вийшов від президента, що це буде. А сьогодні під час відвідування президентом "Олімпійського" і президент був здивований тими темпами, які дозволяють 8 жовтня відкрилися цей стадіон", - сказав він.

Президент ФФУ в четвер увечері повернувся із засідання виконкому УЄФА на Кіпрі, де було заслухано звіт про підготовку до Євро-2012. "Я вперше відчув себе комфортно за весь цей час, тому що зник скептицизм і песимізм", - сказав він.

У той же час, в Україні стали відомі імена всіх 100 Друзів чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

На урочистій церемонії в п'ятницю ввечері відповідні дипломи їм вручив директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський.

26-27 вересня Україну з робочим візитом відвідає делегація керівництва УЄФА на чолі з Платіні. У перший день вони відвідають Львів, Донецьк і Харків, а 27 числа - Київ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування