Азаров перевірить "мишоловку" Мавроді

Субота, 24 вересня 2011, 11:15

Люди повинні пам'ятати сумний досвід фінансових пірамід і не давати можливості себе обдурити.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав прем'єр Микола Азаров, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Відповідаючи на питання про те, які кроки робить уряд для запобігання обману громадян України засновниками МММ-2011, Азаров сказав: "Перш за все, ми перевіримо, на якій підставі ця компанія почала працювати на Україні".

"Моя точка зору, що люди повинні пам'ятати сумний досвід таких пірамід і не давати можливості себе обдурити. Не можна ж бути такими легковірними. А безкоштовний сир буває тільки в мишоловці. Це треба пам'ятати завжди", - підкреслив він.

Раніше експертна рада Федеральної антимонопольної служби РФ визнала новий проект Сергія Мавроді МММ-2011 фінансовою пірамідою.

Також відомо, що Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг не вносила до Державного реєстру фінансових установ юридичну особу МММ-2011.

Така інформація оприлюднена Держфінпослуг у зв'язку з поширенням останнім часом рекламних матеріалів про діяльність МММ-2011.

Мавроді - засновник АТ МММ, яке завдало матеріальної шкоди мільйонам вкладників в середині 1990-х років (за різними оцінками - 10-15 мільйонів чоловік).

У 2003 році був засуджений до 13 місяців позбавлення волі, у квітні 2007 року його засудили ще до 4,5 років. Вийшов з в'язниці в травні 2007-го.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування