Гриценко не розуміє, чому Яценюк не хоче виганяти зрадників

Субота, 24 вересня 2011, 19:10

Лідер партії "Громадянська позиція", нардеп Анатолій Гриценко не розуміє, чому представники "Фронту змін" не підтримали виключення з фракції НУНС депутатів-"зрадників".

Про це він заявив в ефірі телеканалу ТВі, повідомляє прес-служба Гриценка.

Політик зазначив, що він, наряду з В’ячеславом Кириленком, Миколою Катеринчуком, Павлом Жебрівським та іншими нардепами виступає з чіткою вимогою – провести лінію між владою і опозицією.

"Не може бути в опозиційній фракції, наприклад, Каськіва, який працює у виконавчій владі, незаконно тримає мандат, а власну картку віддав регіоналам. Або група "Єдиний Центр": представлені у владі, голосуєте законопроекти Януковича – то йдіть чесно туди!", - заявив Гриценко.

Те ж саме стосується депутатів, які "тушками" ввійшли в коаліцію, або тих, хто голосував за зрадницькі "харківські угоди".

Гриценко зазначив, що голосував за виключення з фракції таких депутатів, але чомусь це рішення не підтримали представники "Фронту Змін": Арсеній Яценюк, Микола Мартиненко, Роман Зварич, Василь Князевич.

"Я не розумію такої ситуації. Між "там" і "тут" не вийде, треба чітко провести цю лінію", - сказав депутат.

Крім того, він повідомив, що рішення про виключення зі складу фракції НУНС кількох депутатів, прийняте 6 вересня, досі не оголошено спікером в парламенті.

А голова фракції Микола Мартиненко, уповноважений фракцією зробити відповідну заяву, також з якихось причин цього не зробив.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування