Міліція затримала сина нардепа, якого підозрюють у стрілянині?

Понеділок, 26 вересня 2011, 11:01

Правоохоронці взяли під варту двох молодих людей, які підозрюються у стрілянині по людях 18 вересня у місті Калуш Івано-Франківської області.

Про це повідомляє прес-служба МВС у області.

"В ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлені і затримані особи, причетні до хуліганських дій з застосуванням зброї увечері 18 вересня в місті Калуші", - сказано в повідомленні.

"Слідчим управлінням обласного управління внутрішніх справ розслідується кримінальна справа, порушена за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.4 статті 296 Кримінального кодексу України", - зазначає обласне МВС.

"За поданням органу досудового слідства стосовно затриманих осіб, двох мешканців міста Калуша віком 26 і 29 років, судом обрано міру запобіжного заходу – взяття під варту", - повідомляє міліція.

Прізвищ затриманих МВС не вказує.

Раніше повідомлялося, що народного депутата від Партії регіонів Володимира Личука та його сина підозрюють у причетності до стрілянини гумовими кулями по людях у Калуші.

За даними свідків, молодик, нібито у присутності батька, почав стріляти по людях, які збиралися на похорон. Нібито нардеп був п’яний і сердитий на одного з водіїв.

Сам нардеп Личук заперечує свою участь в інциденті. Він лише визнав, що його машина з номерами Верховної Ради справді була на місці подій – нібито його син допомагав другові.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування