У Тимошенко кажуть, що Генпрокуратура бреше

П'ятниця, 14 жовтня 2011, 12:42

Прес-секретар Юлії Тимошенко Марина Сорока заявляє, що Сергій Власенко не переривав у четвер допит екс-прем’єра у справі про борги ЄЕСУ.

Про це Сорока заявила "Українській правді", коментуючи заяву керівника прес-служби Генпрокуратури Юрія Бойченка про те, що допит Тимошенко в четвер був перерваний з ініціативи Власенка.

"Сергій Власенко не міг брати в четвер участь у жодних допитах, у жодних слідчих діях, про які говорить Бойченко", - заявила вона.

Сорока наголосила, що Власенко виступає захисником Тимошенко в інших справах, а по "новій справі" у екс-прем’єра на сьогодні немає захисників.

"Тимошенко в четвер повідомила слідчому, що в неї ще немає адвоката по цій справі і вона визначається (з цього приводу). Тому Власенко не міг брати участі в жодних слідчих діях у новій справі", - заявила Сорока.

"І вся ця інформація пана Бойченка є брехнею – ні чим іншим", - стверджує вона.

"Власенко нічого не міг переривати – ні слідчі дії, ні допити… Бо він не є захисником по цій новій справі. Тимошенко ще не визначилася з захисником – і вона повідомила про це слідчому"", - наголосила прес-секретар екс-прем’єра.

Сам Власенко також поширив заяву, в якій стверджує, що заява прес-служби ГПУ про те, що він як керівник групи захисту Тимошенко брав участь у допитах екс-прем’єра "є брехнею".

"За станом на сьогодні у Юлії Тимошенко немає захисників у справі (про борги ЄЕСУ). Юлія Тимошенко визначається з цього приводу, про що вчора повідомила слідчого", - підтвердив він,наголосивши що відтак він "не міг брати участь в жодних допитах, слідчих діях відносно Юлії Тимошенко, тому не міг нічого переривати".

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування