Адвокат Мельниченка боїться, щоб йому не підкинули наркотики

Субота, 15 жовтня 2011, 21:19

Адвокат Миколи Мельниченка Микола Неділько заявляє про можливі провокації щодо адвокатів екс-майора з метою позбавити його правової допомоги.

Як ідеться в заяві Неділька, переданій "Українській правді", у суботу його поінформували про проведення "спільної наради" представників СБУ та Генпрокуратури, що курують "справу Мельниченка".

На ній нібито було прийнято рішення провести ряд провокацій відносно адвокатів Мельниченка – Неділька та Павла Сичова.

За його інформацією, однією з провокацій може бути проведення ряду обшуків за місцями постійного проживання і роботи адвокатів з метою підкинути наркотики, зброю, хабар чи якісь підроблені документи.

На підставі цього нібито планується порушити кримінальні справи або звинуватити когось із адвокатів у скоєнні чи причетності до інших злочинів, з метою усунути їх від надання правової допомоги Мельниченку.

Неділько підкреслює, що ні він, ні Сичов, до будь-яких злочинів не причетні.

Він зазначає, що у випадку усунення адвокатів від допомоги Мельниченку, він позбудеться можливості права на захист, бо не зможе найняти інших адвокатів в Україні, перебуваючи за її межами.

Адвокати звертаються до генпрокурора Віктора Пшонки, голови СБУ Валерія Хорошковського та президента Віктора Януковича з проханням забезпечити їм особисту безпеку від ймовірних провокацій з боку СБУ, МВС, Генпрокуратури чи від осіб, які можуть представитися представниками останніх.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News