Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов вимагає справу проти Азарова

Понеділок, 17 жовтня 2011, 15:16

У БЮТі вимагають притягнути до відповідальності прем’єр-міністра Миколу Азарова або працівників СБУ, які ведуть нову справу проти Юлії Тимошенко.

Про це заявив на брифінгу у понеділок заступник лідера партії Батьківщина Олександр Турчинов.

Він продемонстрував лист за підписом міністра юстиції Олександра Лавриновича, датований червнем поточного року, в якому Кабмін інформується про відсутність боргів ЄЕСУ перед міністерством оборони Російської Федерації.

За словами Турчинова, у червні мін’юст провів перевірку на запит депутата Інни Богословської, в результаті якого не виявив в обліку вищевказаних боргових зобов’язань.

"Запит ТСК міністерства фінансів. В його обліку відсутня інформація щодо наявності будь-якої заборгованості корпорації ЄЕСУ перед міноборони РФ, також міністерством фінансів не надавались державні гарантії за зобов’язаннями корпорації ЄЕСУ", - процитував лист Турчинов.

"Тобто якщо в червні ніяких боргів не існувало, то або пан Азаров штучно сформував їх, і повинен бути за це притягнений, бо це є злочин, або повинні бути притягнуті за черговий злочин щодо фальшування справи працівниками СБУ", - додав Турчинов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...