Могильов "із жахом" дізнався від Ландіка, що він кат і вампір

Четвер, 20 жовтня 2011, 12:34

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов спростовує заяви "регіонала" Володимира Ландіка про погрози його сім'ї.

Про це він заявив в інтерв'ю ЛІГАБізнесІнформ.

"Брехня і наклеп. У мене з Ландіком була тільки одна зустріч, коли після відомого конфлікту з ДАІшниками він приходив до мене в кабінет з братом і вибачався за те, що він був не зовсім правий, спілкуючись з нашими співробітниками", - сказав Могильов.

"Потім я не говорив з ним ні по телефону, ні особисто. Це вигадки. Я з жахом прочитав про те, який Могильов кат і вампір, що я ноги його синові просив ампутувати - це повна маячня", - заявив глава МВС.

Крім того, він прокоментував слова регіонала про те, що ситуація в клубі Баккара, де його син побився з дівчиною, була провокацією міністра і міліції.

"Мабуть, Могильов сам його сина привів за руку в ресторан, поставив під камери спостереження і змусив робити те, що він там робив. Всі бачили запис з камер. Що тут коментувати?" - сказав Могильов.

"Потрібно в країні наводити порядок щодо мажорів. Треба закінчувати безкарність певних категорій громадян. Повинні розуміти всі, що незалежно від їхнього соціального статусу, майнового стану за допущені правопорушення потрібно відповідати за законом", - додав він.

Як відомо, раніше Ландік заявив, що голова МВС погрожував його сім'ї розправою, пообіцявши регіоналу "знищити його родину".

Він повідомив, що міністр зателефонував йому і заявив: "Доля Гонгадзе тобі видасться раєм".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування