Кужель: Тігіпко наказав звільнити офіс

П'ятниця, 21 жовтня 2011, 13:09

Сергій Тігіпко наказав Олександрі Кужель звільнити партійний офіс "Сильної України".

Про це в інтерв’ю Лігабізнесінформ заявила сама заступниця голови партії.

"Я ніколи не створюю в команді якісь підкоманди. Ніколи не граю в інтриги. Навіть працюючи в Держкомпідприємництва, завжди все плітки дізнавалася останньої. Можу вас запевнити: і половина членів Сильної України не ввійде до ПР", - сказала вона.

За словами Кужель, Тігіпко сам ініціював припинення відносин: "Не я припинила спілкування. Коли заявила, що не піду в Партію регіонів, він відмовився зі мною зустрічатися і наказав звільнити партійний офіс".

Кужель не планує боротися за партію, яка може оголосити про саморозпуск:

"Від з'їзду точно нічого не чекаю. Буде загальний одобрямс в красивій атмосфері на 500 осіб, з фанфарами, гаслами про підтримку реформ, об'єднанні зусиль з регіоналами".

"Думаю, що мені навіть слова не дадуть. Я піду лише для того, щоб оголосити про початок роботи в рамках нового громадського руху. Робоча назва - "Громадський спротив", - додала вона.

Також Олександра Кужель заявила, що не розуміє багатьох сьогоднішніх депутатів ВР.

"Вони - ніхто, вони нічого не вирішують, їх ніхто не запитує, заходять списком і сидять там. Кажуть: зате у нас "недоторканість". Ну і що? "Недоторкнули" нещодавно Суслова. Мандат не захистить в критичних ситуаціях - Женю Щербаня вбили, коли він був депутатом", - підсумувала Кужель.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування