"Олімпійський" обіцяють облаштувати зоною для спонсорів

Вівторок, 25 жовтня 2011, 13:48

Зона гостинності НСК "Олімпійський" буде облаштована до березня 2012 року.

Створення цієї території є однією з головних вимог УЄФА, повідомляє "Інформаційний центр України 2012" з посиланням на прес-службу національного спорткомплексу.

За інформацією прес-служби, це буде ділянка розміром до 45 тисяч квадратних метрів.

"Згідно з проектом тут передбачено будівництво багаторівневої споруди з платформою, яка прилягатиме до галерей I і II ярусів східної трибуни стадіону. Тут буде паркінг, музей спортивної слави і Національний антидопінговий центр", - зазначили в прес-службі.

Як анонсують в НСК, на верхньому майданчику під час проведення фінальної частини футбольного чемпіонату буде встановлений тимчасовий павільйон для розміщення 13 тисяч гостей, спонсорів чемпіонату і членів клубу УЄФА.

"Гості зможуть переходити з тимчасового павільйону зони гостинності на галереї ярусів сектора стадіону по сходових переходах, пандусами, або скориставшись ліфтом", - підкреслюють в національно-спортивному комплексі.

Як відомо, НСК "Олімпійський" був урочисто відкритий 8 жовтня за участю президента Віктора Януковича. Глядачам показали двогодинне феєричне шоу, в якому взяли участь 2500 волонтерів і понад 500 артистів з усього світу.

Під час церемонії відкриття від піротехніки загорівся дах стадіону, проте вогонь швидко загасили, ніхто не постраждав.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування