В Кабміні обіцяють перевірити, чи возила міліція за гроші на вокзал

Вівторок, 25 жовтня 2011, 21:22

Правоохоронці проведуть службову перевірку за фактами телевізійного сюжету, в якому працівники міліції за гроші підвозили журналіста до вокзалу.

Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів в вівторок.

"Сьогодні на телеканалі 1+1 анонсувалася програма, у сюжеті якої журналіст, який представився звичайним громадянином, що дуже спізнюється на потяг, просить працівників міліції підвезти його до вокзалу", - зазначається в повідомленні.

В прес-службі зазначили, що своє прохання журналіст "пояснює тим, що у місті затори, й лише вони можуть йому допомогти".

"Під час цього діалогу кореспондент здійснював приховану відео-зйомку на камеру свого мобільного телефону. На відеоролику видно, що співробітники ОВС не лише не відмовили йому, а й взяли за "надання послуг" запропоновану грошову винагороду", - уточнили в Кабміні.

"З анонсу не зрозуміло, яку службу представляють ці міліціонери, втім керівництво київської міліції має намір провести службову перевірку фактів, що будуть викладені у програмі", - йдеться в повідомленні.

В разі, якщо інформація вищезазначених фактів стосовно дій правоохоронців підтвердиться, буде прийняте рішення згідно з чинним законодавством.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування