Олійников збирається судитися з директором УЄФА

Понеділок, 31 жовтня 2011, 16:58

Власник розгромленої УБОЗ фірми ProstoPrint Денис Олійников збирається подати до суду на операційного директора УЄФА Мартіна Каллена.

Про це бізнесмен, який після погроз виїхав до Хорватії, заявив в інтерв’ю "Українському тижню".

"Я не маю жодного сумніву, що пан Каллен говорить те, що вважає правдою. Це ж не те що наші чиновники. Він, напевне, звик працювати в правовому полі, й не став би говорити завідому брехню", - прокоментував Олійников заяву Каллена про те, що УЄФА його попереджала.

"У нас же в ProstoPrint існував порядок урегулювання проблем з правовласниками. І ми в рамках цього порядку чотири роки працювали, не маючи жодних проблем", - додав він.

"Якщо ми отримували листа від фізичної особи чи організації щодо порушення прав, ми реагували однаково. Видаляли відповідний інтернет-магазин, видаляли товари, і вже потім починали розбиратися, чи має той, хто звертається, право виступати від імені торгової марки", - наголосив Олійников.

За його словами, проблема взагалі б не виникла, якби ProstoPrint справді отримав листа.

"Ми б знайшли, де в нас містяться пропозиції з їхньою символікою — бо у нас клієнти самі могли формувати пропозиції, й ми цього не контролювали. Ми б ці пропозиції видалили, і все", - сказав керівник розгромленого підприємства.

"Тому мені здається, що пана Каллена просто підставили українські функціонери, включаючи патентного повіреного Огнев'юка (молодший партнер патентно-юридичного агентства "Дубинський і Ошарова", що представляє інтереси УЄФА в боротьбі з контрафактом предметів із символікою УЄФА в Україні — ред.)", - додав Денис Олійников.

"Звертаюсь до Каллена: ну, покажіть же цього листа! З вихідними, вхідними, з підтвердженням, що я його справді отримував!" - сказав він.

"Ми однозначно будемо судитись із фізичною особою — Мартіном Калленом. А чи будемо судитись із УЄФА... Ми зараз шукаємо юристів, порадимось на цю тему з ними", - підсумував Олійников.

Нагадаємо, Денис Олійников після погроз на адресу сім’ї був змушений емігрувати у Хорватію.

Раніше міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив, що кримінальна справа відносно директора компанії ProstoPrint Дениса Олійникова ніяк не пов'язане з випуском футболок "Спасибі жителям Донбасу".

Як відомо, 6 вересня офіс компанії ProstoPrint захопив УБОЗ нібито через друк футболок з написом "Спасибо жителям Донбасса…".

Потім прес-служба МВС у Києві заявила, що обшук у Prostoprint пов'язаний із підробкою сувенірної продукції до Євро-2012.

15 вересня бійці спецпідрозділу міліції "Беркут" відбирали у торгівців футболки та чашки з написами "Спасибо жителям Донбасса", які торговці реалізували на Майдані Незалежності.

У понеділок стало відомо, що власнику ProstoPrint Денису Олейникову погрожують і він має намір вивезти свою сім’ю за межі України.

Крім того, у вівторок Управління по боротьбі з організованою злочинністю заарештувало сервера з макетами футболок "Спасибі жителям Донбасу".

21 вересня Олійников виїхав з України у зв'язку з інформацією про підготовку його арешту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування