Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лікар каже, що з оглядом Тимошенко – жодних "інсинуацій"

П'ятниця, 11 листопада 2011, 10:38

Рішення членів медкомісії про стан Юлії Тимошенко було підписано без будь-яких інсинуацій, каже доктор медичних наук Олександр Бур’янов.

Про це доктор меднаук із Медуніверситету ім. Богомольця, якого називали одним із тих, хто нібито відмовився підписувати висновок комісії, сказав газеті "Сегодня".

"Колегіальне рішення членів комісії було підписане без усяких інсинуацій, про які пишуть в інтернеті. А всі чутки про стан здоров'я Юлії Тимошенко сильно перебільшені", - заявив Бур’янов.

"Людина справді хворіє, але її стан і страждання є лікарською таємницею. Проводяться обстеження, і призначено лікування", - підкреслив він.

За словами Бур’янова, діагноз іще не встановлений.

Водночас, неофіційно медики, які мають доступ до матеріалів обстеження, розповіли газеті, що через проблеми зі спиною Тимошенко рекомендовано перебувати в ліжку.

Джерела у "Батьківщині" стверджують, що Тимошенко скаржилася на болі й до арешту: "Іноді в поїздках у неї боліла спина. Доводилося кликати масажиста або робити укол".

Соратник Тимошенко, нардеп і медик В’ячеслав Передерій каже, що болі в хребті можуть свідчити про дуже багато хвороб: "Це може бути й міжхребетна грижа, і остеохондроз, і багато інших причин".

"У Тимошенко, по-моєму, в 2002 році була автомобільна травма, після якої з'явилися болі. Вона тоді вдарилася головою об стійку. У такому випадку все навантаження йде на хребет. І в неї й вік уже 50 років...", - зазначив Передерій.

А в Держпенітенціарній службі видання запевнили, що в Тимошенко з’явилися проблеми зі спиною з її власної необережності.

"Вона виконувала якісь вправи в прогулянковому дворику СІЗО й зробила неакуратний рух. Потім з’явився больовий синдром", - сказав спікер відомства Ігор Андрушко.

Раніше партія "Батьківщина" заявляла, що лікарів із медкомісії нібито змушували підписувати фальшивий протокол огляду Тимошенко.

Адвокат Тимошенко Сергій Власенко розповів, що 10 листопада, коли Тимошенко пред'явили нові обвинувачення, "допиту не було, слідчий пред’явив обвинувачення, заповнив документи, усе тривало близько 1,5 години".

"Юлія Володимирівна весь цей час лежала. Вона не може пересуватися", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...