Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ефір харківського телеканалу захопили рейдери?

Четвер, 17 листопада 2011, 17:15

Рейдери захопили ефір харківського телеканалу "Фора".

Про це заявив генеральний директор ПАТ "ТРК "Фора" Ірина Рубашко.

Вона уточнила, що 16 листопада 2011 року в 18.00 в ефірі телеканалу "Фора" вийшли різні телевізійні програми під зміненим логотипом "Фора".

У цих програмах глядачеві намагаються піднести ситуацію так, ніби відновлено мовлення телеканалу, яке провайдер УЦК, примусово відключив від ефіру у вересні цього року.

"Як гендиректор "Фори" заявляю - все, що відбувається зараз в ефірі телеканалу "Фора" - груба і зухвала провокація, пов'язана з рейдерським захопленням телекомпанії "Фора" представниками провайдерів, що працюють під торговою маркою "Тріолан" в Харкові, за підтримки місцевої влади", - зазначила Рубашко.

"Мозговий, директор "Епсілон-ТБ", що працює під тією ж маркою "Тріолан", що і УЦК, підробивши документи, частково заволодів майном "Фори" і обманним шляхом отримав дублікат ліцензії Нацради з питань телебачення і радіомовлення", - уточнила гендиректор.

"Здійснити таке захоплення Мозговому вдалося завдяки підтримці міської влади, які шляхом тиску на Реєстраційну палату, відмовляли в реєстрації мене як гендиректора "Фори", призначеного власниками в серпні цього року", - йдеться в заяві.

Заяви про спробу рейдерського захоплення відразу були направлені в усі компетентні органи, в тому числі і до суду.

"Програми, що з'явилися вчора в ефірі 26 телевізійного каналу, ніякого відношення до телеканалу "Фора" не мають", - зазначила Рубашко.

Як відомо, у середу о 18.00 було оголошено про відновлення мовлення телеканалу "Фора".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування