Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко каже, що Кузьмін вимагав у Європарламенті не пускати опозицію

Вівторок, 22 листопада 2011, 14:34

Європейські депутати проігнорували приїзд першого заступника генпрокурора України Рената Кузьміна до Брюсселя, заявляє Сергій Власенко.

Захисник Юлії Тимошенко, який щойно повернувся з Бельгії, зазначив, що зустріч із депутатами Європарламенту ініціювала українська влада.

Запрошення на зустріч розповсюджував один із депутатів групи соціалістів – партнерів Партії регіонів, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Те, що послухати Кузьміна прийшли лише 5 депутатів, свідчить про одне: Європа вже сформувала своє одностайне ставлення до справ проти Юлії Тимошенко як до політично мотивованих та таких, які не мають жодного відношення до права. Це ставлення викладене в декількох резолюціях Європарламенту", - сказав Власенко.

Він зазначив, що був у Брюсселі разом із заступником голови партії "Батьківщина" Григорієм Немирею, і, дізнавшись про зустріч, вони вирішили її відвідати.

При цьому Кузьмін висунув організаторам жорстку вимогу про те, щоб українська опозиція не була присутня в залі під час його доповіді, каже БЮТівець.

"Попри це ми знаємо про зміст доповіді Кузьміна: він повторив весь той нічим не підтверджений бруд, який до цього тиражував в Україні", - розповів Власенко.

"Те, що справи проти Юлії Тимошенко – політичні, пан Кузьмін засвідчив самим фактом свого приїзду до Європарламенту. Адже це найвищий політичний, а не судовий орган Європи", - зазначив захисник екс-прем’єра.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування