У Пшонки звільнили екс-підлеглого Волги

П'ятниця, 25 листопада 2011, 12:27

Генпрокуратура звільнила з під арешту під підписку про невиїзд чиновника, якого підозрюють у пособництві в отриманні хабарі розміром 2 мільйони гривень.

Як повідомив "Українським новинам" джерело у ГПУ, колишнього члена Держфінпослуг і директора департаменту тимчасового адміністрування фінансово-кредитних установ Віктора Адамовича звільнили 2 листопада, повідомляють Ukranews.

Зараз обвинувачений і його захисники завершують ознайомлення з матеріалами кримінальної справи, після чого справу буде передано до суду для розгляду по суті.

Генпрокуратура порушила справу проти Адамовича 3 лютого. У цей день у відділенні одного з банків Києва під час передачі хабара в розмірі 2 млн. гривень правоохоронні органи затримали людину, якій чиновник доручив бути посередником.

Увечері цього ж дня Адамович був затриманий.

За версією слідства, Адамович вимагав ці гроші від голови наглядової ради одеського "Першого кредитного товариства" за скасування рішення Держфінпослуг про введення тимчасової адміністрації в кредитному товаристві.

20 липня президент Віктор Янукович звільнив Адамовича.

За день до цього, 19 липня, за підозрою в отриманні 0,5 млн. доларів хабара також був затриманий і голова Держфінпослуг Василь Волга. Відтоді він перебуває під вартою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...