Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники: Тимошенко переселили через ремонт сантехніки

П'ятниця, 25 листопада 2011, 16:00

Юлію Тимошенко перевели у нову камеру СІЗО у зв’язку з ремонтом.

Про це сказано у повідомленні Державної пенітенціарної служби.

"В рамках підготовки до зимового періоду, а також на виконання плану проведення регламентних робіт в Київському СІЗО наразі продовжується ремонт сантехнічного обладнання в камерах, системи примусової вентиляції, тепло-, водо- та енергомереж", - йдеться у ній.

"Безпосередньо в теперішній час проводиться ремонт окремих дільниць мережі водопостачання, систем камерного опалення, скління (ремонт) вікон на різних корпусах установи, зокрема на корпусах для тримання заарештованих жінок та неповнолітніх ув'язнених", - уточнили в установі.

У зв'язку з цим, за словами тюремників, низку камер буде звільнено "для проведення ремонтних робіт, що передбачає тимчасове переселення ув'язнених, в тому числі і Тимошенко та її співкамерниць".

"Камера, до якої тимчасово переведено Тимошенко, є приблизно такою, в якій вона утримувалась до сьогодні", - заявили у пенітенціарній службі.

У п’ятницю захисники Тимошенко повідомили про її переведення до нової камери. Вони пов’язують такі дії з тим, що до України прибули представники європейської комісії щодо протидії тортурам, а також з тим, що багато людей висловили бажання привітати Тимошенко з днем народження у неділю під стінами СІЗО.

Як відомо, під СІЗО у день народження Тимошенко мав відбутися концерт за участі українських зірок. Втім, вже у п’ятницю вулицю Дегтярівську поряд з СІЗО було перекрито у зв’язку з ремонтними роботами.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування