"Наша Україна" хоче єдиний список на базі КОДу

Субота, 26 листопада 2011, 11:16

Голова політради "Нашої України" Валентин Наливайченко вважає, що опозиція має висунути єдиний виборчий список на базі Комітету опору диктатурі.

Про це він заявив в ефірі програми Шустер-live, повідомляє прес-служба партії.

"В теперішній ситуації, коли влада щоденно наступає на демократичні свободи та соціальні права людей, коли прийнято зручний для влади виборчий закон із змішаною системою виборів, опозиція зобов'язана піти на парламентські вибори 2012 за єдиним виборчим списком", - сказав Наливайченко.

За його словами, це стосується і повного узгодження кандидатів по мажоритарних округах, і формування єдиного виборчого списку від опозиційних сил на базі Комітету опору диктатурі.

"Обов'язок опозиції - представити єдиний узгоджений список опозиції на мажоритарних округах, не допустити взаємопоборення, підтримати кандидатів та один одного", - вважає Наливайченко.

"Всі старі політики мають піти до людей, прозвітувати, пройти люстрацію через мажоритарні округи", - наголосив політик, нагадавши, що саме таке рішення прийняла "Наша Україна", і воно стосується усіх партійців, хто раніше займав посади у владі.

"Ми повинні об'єднатися - тут і зараз створити єдиний список на базі КОДу, взяти до нього також лідерів з громадянського суспільства, з позапарламентських сил. Нас всіх має об'єднати єдина дія - соціальний захист пенсіонерів, чорнобильців, афганців, вимога змінити цей антинародний уряд", - підкреслив Наливайченко.

Як повідомлялося, нещодавно "Батьківщина", "Фронт Змін", "Народна Самооборона" та партія "Реформи і Порядок" закликали всі опозиційні сили об'єднати зусилля на виборах до парламенту.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:36
У Херсоні росіяни обстріляли таксі: водій загинув, ще 2 людей поранено
16:15
В уряді прогнозують скорочення населення до 28,9 млн осіб у 2041 році: як цьому запобігти
16:00
Пошук мін за допомогою дронів: українські розробники випробували сенсорні технології 
15:53
Теорія – у військовому коледжі США, практика – в боях в Бахмуті. Львів, Канзас і Бахмут в житті комбрига "Холодного Яру"
15:51
Експорт кукурудзи, ріпака, соняшника та пшениці: ліцензії видаватимуться з погодженням з Польщею
15:51
"Найбільше досягнення і невдача – це НУШ": міністр Лісовий про діяльність МОН за останній рік
15:49
Дрони, боєприпаси й гранатомети: Німеччина оголосила про новий пакет допомоги для України
15:34
Синоптики попередили мешканців Київщини про неприємні сюрпризи погоди
15:33
"Укрнафта" розпочала ребрендинг мережі АЗС Glusco
15:32
Туск після переговорів зі Шмигалем: Ми близькі до вирішення проблем  
Усі новини...