Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонал каже, що Янукович не передумав іти в Європу

Неділя, 27 листопада 2011, 11:49

У Партії регіонів категорично відкидають "всілякі домисли" про зміну зовнішньополітичного курсу України.

Про це заявив нардеп від Партії регіонів Максим Луцький в ефірі 5 каналу, повідомляє прес-служба партії.

"Президент України Віктор Янукович чітко задекларував, що наша країна обирає курс на євроінтеграцію, тому ніяких сумнівів з цього приводу не може бути", - підкреслив він.

"Але для того, що бути повністю чесними перед нашими людьми, потрібно сказати, що Угода про асоціацію з ЄС не є самоціллю України. Головним тут є відповідь на питання про те, коли і на яких умовах Україна стане повноправним членом Європейського союзу", - зазначив він.

"Ми повинні нести відповідальність перед народом України, і опозиція в цьому питанні повинна допомагати президенту, а не заважати", - переконаний Луцький.

Замість цього, за його словами "опозиційні сили роблять все можливе і неможливе для того, щоб звернути увагу Євросоюзу на те, що в Україну нібито все погано, нібито існують політичні переслідування, економічна нестабільність та інше".

Коментуючи заяву про існування в країні політичних переслідувань, Луцький нагадав, що за часів попередньої влади, в період з 2004 по 2009 року, практично було знищено середню управлінську ланку державного управління.

"Згадайте про 18 тисяч звільнених державних службовців, яких залишили без роботи. А на їхні місця пройшли не професіонали, а тимчасові виконавці, які вирішували тільки одне питання - питання свого особистого збагачення", - вважає депутат.

Сьогодні ж, за його словами, порушено близько 3 тисяч кримінальних справ стосовно держслужбовців, незалежно від їх рівня.

"При чому, зверніть увагу на те, що серед фігурантів порушених справ присутні не тільки представники опозиції, але і нинішньої влади", - заявив Луцький.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...