"Регіонал" пропонує незадоволеним не вибирати більше депутатів

Середа, 30 листопада 2011, 12:32

Народний депутат від Партії регіонів Володимир Зубик пропонує не вибирати наступного разу депутатів тим, хто має претензії до нинішніх парламентарів.

Про це він заявив у розмові з дописувачем "Економічної правди" в кулуарах Верховної Ради, яка стосувалася фірми "Лівела".

Журналістка зазначила, що "Лівела", яка, за словами Зубика, мала "преференції" не платити збори в державну казну за ввезення нафтопродуктів, не працює, однак працює її засновниця "Тайстра". Вона припустила, що "Тайстра", відтак, "може так само завозити без пільг та акцизів до 2014-го року (нафтопродукти)".

На це Зубик обурився: "Звідки у вас така неповага до закону? До законодавства? До тих депутатів, яких ви вибирали".

"Не вибирайте наступний раз депутатів. Взагалі проголосуйте за анархію, зекономите купу грошей", - запропонував він.

"Просто перетворіть країну на якусь охлократичну систему, де люди будуть приймати рішення і одразу, як у французьку революцію, виконувати на місці ці рішення. Відрубали голову тому, в того щось відібрали", - додав "регіонал".

Перед цим Зубик у розмові заперечив свою причетність до фірм "Лівела" та "Тайстра", а також причетність до "Лівели" першого віце-прем’єра Андрія Клюєва.

Низка депутатів, зокрема, Арсеній Яценюк, звинувачували "Лівелу" в несплаті податків при ввезенні в Україну бензину та нафтопродуктів і завданні фінансового збитку державі.

У парламенті з цього приводу була створена тимчасова слідча комісія.

Журналіст Анна Бабінець у матеріалі "Економічної правди" зазначає, що Зубик не ходив на роботу у парламент вже понад півроку – приблизно відтоді, коли почалося розслідування справи навколо "Лівели", але прийшов на звіт ТСК щодо "Лівели".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування