Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путіна побавив нецензурний напис на бюлетені на його адресу

Четвер, 15 грудня 2011, 10:13

Прем'єр Володимир Путін заявляє, що бачив нецензурний напис на бюлетені у свою адресу, опублікований в журналі "Коммерсант-Власть" й вона його побавила.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання про те, що він "не вів жодну партію на виборах і до виборів відношення не має, але крайнім знову зробили його" під час "Прямої розмови з Володимиром Путіним".

"Що стосується написів. На скільки розумію, напис був зроблений під час голосування в Лондоні, у посольстві. Ми знаємо, хто в Лондоні зібрався й чому вони не повертаються в Росію. Їхнє побажання послати мене подалі, пояснюється тим, що вони хочуть сюди повернутися. А поки я тут сиджу, вони повернутися не можуть", - заявив Путін.

"Я на них зла не тримаю. Я всіх закликав прийти проголосувати на виборах. І вони прийшли - послухалися мене", - додав він.

"Я бачив цей напис, він мене побавив й навіть порадував. Тут немає нічого нового у відношенні до мене", - сказав Путін.

"Коли в нас активно йшла боротьба з тероризмом на Північному Кавказі, я чого тільки не бачив, яких тільки карикатур не подивився. Але тоді був упевнений, що дію правильно. І зараз не сумніваюся, що дію вірно", - заявив Путін

Також він вважає, що якщо "результатом путінского режиму" стала поява можливості для людей висловлювати свою точку зору, то це нормально.

"Те, що люди висловлюють точку зору із приводу процесів, що відбуваються в країні, у сфері економіки, соціальній сфері, політичній - абсолютно нормальні речі. Поки всі дії в рамках закону, я розраховую на те, що так воно й буде", - сказав Путін.

Він розповів, що "бачив на екранах", що це в основному молоді люди, "активні, зі своєю позицією, які ясно й чітко її формулюють".

"Мене це радує, і якщо це результат "путінського режиму", то це добре, нічого тут такого я не бачу позамежного", - сказав Путін

Він також запропонував установити веб-камери на всіх виборчих дільницях країни, щоб виключити фальсифікації на виборах.

"Я пропоную й прошу Центральну виборчу комісію встановити вэб-камери на всіх виборчих дільницях країни - їх у нас 90 із зайвим тисяч, і нехай вони працюють там цілодобово. Щоб країна бачила, потрібно вивести все в Інтернет", - підкреслив він.

Украънська правда, Інтерфакс

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...