Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рудьковський пішов від Мороза

Четвер, 15 грудня 2011, 19:41

Микола Рудьковський заявив про вихід з лав Соціалістичної партії України.

Про це йдеться у зверненні Рудьковського до делегатів XVII з`їзду СПУ, що відбудеться у Києві 18 грудня, яке цитує УНІАН.

Політик був членом партії з 1999 року.

"Серпневий з’їзд СПУ прийняв рішення про об’єднання лівих і лівоцентриських сил й обрав головою партії Олександра Мороза. На жаль, ці рішення виявилися взаємовиключними - Мороз готовий до такого об`єднання виключно за умови, що він його очолить, всі інші ліві - лише якщо Мороз не претендуватиме на лідерство (з відомих причин)", - заявив Рудьковський.

"Тому він і його команда саботують об’єднавчий процес, надумуючи приводи, шукаючи винних, наговорюючи на можливих партнерів і прогнозуючи неуспіх об’єднання", - зазначає "соціаліст".

Рудьковський зазначає, що цією заявою хоче довести до відома всіх членів СПУ, що не має амбіцій стати лідером партії.

"Моя мета - зробити її сильною, впливовою і такою, що заслужено користується повагою виборців. Тому я йду з СПУ, щоб довести, що жодним чином не зацікавлений у зриві об`єднання, послідовним прихильником якого був весь час", - наголосив він.

Рудьковський повідомив, що після з’їзду, на якому Мороз знову очолив партію, почалися репресії щодо тих членів СПУ, які підтримували його.

"За результатами голосування, це майже половина партії. Сподіваюсь, мій вихід з СПУ припинить цей ганебний процес, який послаблює партію. Усіх нас, однопартійців, поділили на "своїх" і "чужих", - зауважив Рудьковський.

Він запевнив делегатів з’їзду, що навіть виходячи з партії, залишається соціалістом.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування