Ар’єв показав фото камери Тимошенко до ремонту

П'ятниця, 16 грудня 2011, 10:44

Народний депутат НУ-НС Володимир Ар’єв у власному блозі оприлюднив фото камери 242 Лук’янівського СІЗО до ремонту.

Світлини у мережу виклав блогер z_g_o_n_n_i_k.

 

"Камера 242 до і після ремонту. Обидва фото дуже красномовно доводять показуху. І ще. Коли я питав тюремників хто знімав відео - ті відводили очі і мовчали. Навіть їм соромно?", - написав депутат.

За його словами, "увага загострюється не на ремонті, а на ганебній показусі".

"Хотіли показати в яких, нібито, розкішних умовах живе ЮВТ. А виявилося, вона цього навіть не бачила і ще невідомо чи ця камера буде її помешканням після санчастини", - зазначив парламентар.

"Геббельс свого часу теж знімав фільми про чудове життя в'язнів таборів смерті - історія вперто вказує на фашизацію влади", - додав він.

"Причому перше фото - також показуха. Влаштована тюремниками в 2006 році в рамках прес-туру. Вони пишалися цією камерою, де тримали Тимошенко в 2001", - прокоментувала фото журналіст Михайлина Скорик.

Нагадаємо, раніше помічник глави Державної пенітенціарної служби Ігор Андрушко заявив, що в камері, де утримувалася екс-прем'єр Юлія Тимошенко до переведення в медичну частину СІЗО, належні санітарно-побутові умови.

За словами Андрушка "в камері, де раніше утримувалась Тимошенко, дійсно проводились певні ремонтні роботи, зокрема було замінено вікно та радіатори опалення".

Тоді ж служба оприлюднила фото "камери Тимошенко". Як видно з фото, в камері були замінені і відремонтовані не лише вікно та радіатори опалення.

Як відомо, до цього у ЗМІ з’явилися фото і відео "палати медико-санітарної частини Київського СІЗО", де утримується Тимошенко.

Українська правда

Як відомо, до цього у ЗМІ з’явилися фото і відео "палати медико-санітарної частини Київського СІЗО", де утримується Тимошенко.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News