Луганські "регіонали" відмежовуються від бренду партії

Четвер, 22 грудня 2011, 12:47

У Луганську "регіонали" намагаються відмежуватися від своєї партії, розміщуючи білборди без символіки Партії регіонів.

Про це заявив народний депутат від КПУ Спиридон Кілінкаров, пишуть "Комментарии".

"Сьогодні в Луганську вже активно йде підготовка до виборів. Частина людей вже розвішують свою рекламу, виступають по телебаченню, і при цьому якимось дивним чином намагаються відмежуватися від бренду партії. Всі білборди, які висять у місті, - без логотипів партії, хоча всі вони є членами Партії регіонів", - зазначив нардеп.

На думку депутата, кандидати розуміють, що в Луганській області політичну ситуацію не порівняти з 2004 і 2007 роками, коли агітаторам Партії регіонів радо відчиняли двері.

"Тепер же ми можемо собі уявити теоретично чорнобильця, у двері до якого постукає член Партії регіонів. Я думаю, що відразу буде удар в обличчя ..., після чого його стусанами виштовхають з під'їзду", - додав Кілінкаров.

Він зазначив, що кандидати, які мають намір брати участь у виборній кампанії, добре розуміють цю ситуацію.

"І тому вони намагаються відмежуватися від партії, показати, що вони - люди з абсолютно новими підходами. Тобто вони хочуть залишити весь негатив осторонь, і все почати з чистого аркуша. Для Партії регіонів це означає те, що активною агітаційної роботи з боку кандидатів не буде", - впевнений комуніст.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...