Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров сподівається, що тисячу осіб прогодує 11 немовлят?

Середа, 28 грудня 2011, 09:59

Прем’єр Микола Азаров означив 2011 рік як "поворотну віху в історії України".

"Нам вдалося остаточно подолати інерцію надзвичайно глибокого економічного спаду. Треба розуміти, що чим глибше падіння, тим складніше і довше з нього виходити", - заявив він на останньому в цьому році засіданні Кабміну.

Азаров нагадав, що на початку 2010 року близько 6 млн. пенсіонерів отримували пенсію від 500 до 700 гривень, а зараз 1200 грн.

"Зарплати бюджетникам поточного року ми збільшували шість разів поспіль, і середня зарплата сьогодні досягла 2600 гривень", - похвалився прем'єр.

Він також похвалився відкритими станціями метро, садками і поліклініками, а також Тим, що у 2011 році 436 молодих сімей отримали квартири від держави.

"Не дивлячись ні на які економічні кризи і політичні потрясіння, українські сім'ї стабільні у своєму рішенні народжувати більше дітей. За підсумками 10 місяців поточного року народжуваність зросла до 11 немовлят на тисячу осіб населення. Водночас тривалість життя в Україні вперше за часи незалежності зросла: на 1,4 року", - заявив Азаров.

"І як би сьогодні не сварили уряд, (а нас іноді і справді треба сварити), зростання народжуваності, продовження життя краще за усілякі слова говорять про те, що загальні очікування щодо майбутнього – позитивні", - запевнив прем’єр.

Азаров заявив, що 2011 рік проводжає "з легким серцем", бо знає, що "зробили майже усе можливе, і точно усе від нас залежне, для країни".

"Вірю в те, що вже наступного року така наша політика почне приносити плоди, і зміни на краще стануть відчутними для все більшої і більшої кількості сімей", - запевнив Азаров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування