Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Олійников не буде балотуватися в Раду і на мера Києва

Четвер, 29 грудня 2011, 14:45

Власник розгромленої УБОЗ фірми ProstoPrint Денис Олійников не зможе балотуватися у Верховну раду по мажоритарному округу і на посаду мера Києва.

Про це він написав у своїй сторінці в мережі Фейсбук.

"Сьогодні мій адвокат розмовляв зі слідчим Хобот. Коротке резюме розмови - "будемо садити". Немає Євро. Немає закону. Немає людяності - там працюють кати на Порше, яким зверху дали команду "мочити ногами", - сказав він.

"У разі появи на території Україні я НЕГАЙНО буду заарештований і посаджений "далеко і надовго" - там написали стільки, що у нас в країні вбивцям і ґвалтівникам менше дають", - додав Олійников.

За словами підприємця, йому і його адвокату немає до кого стукатися за допомогою, адже прокуратура і суди ігнорують звернення, а депутати від опозиції дуже зайняті майбутніми виборами.

"Я не зможу в осяжному майбутньому приїхати в Україну. Навіть в'їхати. Це робить неможливим висунення по мажоритарці в Дніпровському районі або на пост мера Києва (про що теж були думки)", - зазначив Олійников.

За його словами, єдиний варіант повернення в Україну - "пройти до ВР за списками і заїхати з недоторканністю".

"Ми отримали статус осіб, які шукають притулок, отримаємо повноцінний політичний притулок в недалекому майбутньому - і будемо облаштовувати наше життя тут", - додав Олійников.

Крім того, як повідомив бізнесмен, він планує запустити "Олійников-фонд" - організацію, яка буде допомагати "нормальним людям евакуюватися з окупованої криміналітетом України".

"Моя дочка продовжить грати турніри Tennis Europe під прапором України - навіть незважаючи на те, що ми залишаємося самі, без підтримки федерації. Бо це ми - українці, а не ці покидьки Янукович, Льовочкін, Плужник, Хобот, Брязкало...", - підсумував він.

Нагадаємо, Денис Олійников після погроз на адресу сім’ї був змушений емігрувати у Хорватію. 21 вересня він  виїхав з України у зв'язку з інформацією про підготовку його арешту.

Раніше міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив, що кримінальна справа відносно директора компанії ProstoPrint Дениса Олійникова ніяк не пов'язане з випуском футболок "Спасибі жителям Донбасу".

Як відомо, 6 вересня офіс компанії ProstoPrint захопив УБОЗ нібито через друк футболок з написом "Спасибо жителям Донбасса…".

Потім прес-служба МВС у Києві заявила, що обшук у Prostoprint пов'язаний із підробкою сувенірної продукції до Євро-2012.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування