Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина": Янукович оголосив війну всім українцям

П'ятниця, 30 грудня 2011, 12:41

Партія "Батьківщина" вважає, що Янукович сьогодні оголосив війну всім вільним і патріотичним громадянам України.

Про це йдеться в заяві партії.

"Скасування указом Януковича святкування Помаранчевої революції в день, коли одного з керівників цієї епохальної події Юлію Тимошенко за особистою вказівкою чинного президента під покровом ночі, незважаючи на проблеми зі здоров’ям і нерухомий стан, вивезли до колонії – є актом остаточної цинічної і публічної розправи над ідеалами демократії, свободи і незалежності", - йдеться у заяві.

"Актом знущання не тільки над лідером опозиції, але й мільйонами людей, які у 2004 році повстали проти приходу до влади криміналітету. Це демонстрація приниження бандитською владою кожного громадянина, намагання витравити найменший спогад про час, коли країна відверто говорила Януковичу, хто він є і де його місце", - зазначають однопартійці Тимошенко.

"Янукович впевнений, що саме сьогодні - заховавши за тюремні мури колонії Юлію Тимошенко і знищивши День Свободи - він нарешті може відсвяткувати новий рік у новій країні. У країні його мрії, де панує бандитська вседозволеність, де лідери опозиції вже за ґратами, де можна красти, знищувати, вбивати, а потім повертатися у вкрадений у держави маєток, плавати у басейні і стрибати по межигірських пеньках", - йдеться у заяві.

Партія "Батьківщина" попереджає президента – "він жорстоко помиляється. Можна скасувати день свободи, але не можна знищити вільний дух українців, загартований віковою боротьбою за незалежність".

"Відправивши Юлію Тимошенко до колонії і скасувавши день Свободи, Янукович сьогодні оголосив війну всім вільним і патріотичним громадянам нашої країни. І ми впевнені, народ України цей виклик приймає. Цій владі залишилося недовго", - переконані у "Батьківщині".

Як відомо, вночі Юлію Тимошенко етапували до колонії, а зранку президент скасував День свободи.  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування