Фракція "Батьківщини" винесла догану Королевській

Четвер, 12 січня 2012, 08:03

Фракція "БЮТ-Батьківщини" винесла догани депутатам Наталії Королевській, Гарегіну Арутюнову й Вадиму Трофименку за порушення дисципліни у фракції.

Про це повідомив заступник голови фракції Сергій Сас "Українським новинам".

"Було винесено догану 3 членам нашої фракції, які в порушення положення про фракції, не проінформувавши фракцію були відсутніми на пленарних засіданнях на цьому тижні, а деякі й минулого тижня. Це 3 людей: Арутюнов, Трофименко й Королевська", - сказав він.

Депутат зазначив, що не пригадує випадків винесення доган членам своєї фракції за порушення дисципліни.

"У нас змінилося керівництво фракції. Наскільки я пам'ятаю, це перші догани", - сказав Сас,

"Але я вважаю, що це правильна практика, тому що повинна бути дисципліна для всіх однакова у фракції... Фракція прийняла у свій час положення про порядок своєї роботи, тому всі, проголосувавши тоді за положення, взяли на себе зобов'язання його дотримуватися", - додав він.

Крім питання про дисципліну, сказав Сас, фракція на засіданні в середу ввечері розглядала також напрямки роботи депутатів у міжсесійний період (9-а сесія закриється 13 січня, а 10-а почне свою роботу 7 лютого).

Він зазначив, що питання про виключення кого-небудь із фракції не розглядалося.

Зі слів Саса, засідання фракції почнеться о 9:00 12 січня.

Як відомо, Королевська наприкінці грудня очолила Українську соціал-демократичну партію. Для цього вона вийшла з "Батьківщини".

Заступником голови УСДП було обрано лідера всеукраїнської молодіжної громадської організації "Батьківщина молода" Суслова.

У цей же день із фракції "БЮТ-Батьківщина" вийшов Роман Забзалюк, який потім увійшов у групу "Реформи заради майбутнього" у Верховній Раді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News