Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шевченко: Бондаренко сподівається до виборів покерувати комітетом

Четвер, 12 січня 2012, 15:04

Партія регіонів має намір перед виборами узурпувати Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформації.

Про це заявив у інтерв’ю журналістам голова комітету Андрій Шевченко, пише УНІАН.

За його словами, ситуація щодо звільнення його з посади голови комітету пов’язана з "персональними амбіціями першої заступниці голови комітету (члена фракції Партії регіонів Олени Бондаренко), яка сподівається до виборів покерувати комітетом", - заявив Шевченко.

Шевченко наголосив, що також владу "не влаштовує позиція, яку займає комітет".

"Ми завжди були трибуною, коли йшлося про свободу слова, а перед виборами такий комітет точно не потрібний", - переконаний він.

На думку Шевченка, найімовірнішим сценарієм є зняття його з посади голови комітету, а тим часом комітетом керуватиме представниця Партії регіонів.

За словами Шевченка, перед виборами Партія регіонів хоче контролювати комітет.

Як відомо, у четвер заступник голови комітету Олена Бондаренко  звинуватила Шевченка "в розвалі роботи комітету, спробі політизувати його роботи та підім’яти під себе секретаріат комітету, прийняття одноосібних рішень та видавання їх за колегіальні".

Водночас, Бондаренко зазначила, що члени комiтету принципово налаштованi залишити посаду його голови за представником опозицiйних полiтичних сил i закликають пiдтримати будь-яку кандидатуру вiд опозицiї, окрiм Шевченка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...