РЕГІОНАЛИ НАГРИМАЛИ НА АЗАРОВА

Четвер, 12 січня 2012, 15:19

Зустріч прем'єра Микола Азарова з фракцією Партії регіонів супроводжувалася скандалом - главу уряду звинуватили в саботажі реформ.

Про це повідомляють джерела "Української правди".

За їхніми словами, зустріч, яка відбулася в середу ввечері без участі преси, проходила на підвищених тонах.

Зокрема, кажуть джерела, несподівано критику на адресу уряду дозволив собі голова фракції Олександр Єфремов.

"Єфремов прямо запитав у Азарова - чому ми, депутати, маємо виступати адвокатами неякісних законопроектів уряду", - переповів співрозмовник "Української правди".

У свою чергу, регіонал Ярослав Сухий заявив Азарову: "У мене таке враження, що уряд не проводить реформи, а саботує їх".

Критично виступив Андрій Деркач, який висловив обурення непрозорим розподілом ліцензій на цифрове мовлення - і в підсумку його телекомпанія "Ера" її також не отримала.

Деркача підтримав Сухий, який сказав, що після того, як в ліцензіях відмовили багатьом регіональним телекомпаніям, годі сподіватися на їхню лояльність на парламентських виборах.

За словами джерел, також з критикою на адресу уряду та влади загалом виступили регіонали Ігор Плохой, Григорій Смітюх та Володимир Ландік.

У той же час депутат Ігор Плохой в коментарі УП заявив, що не критикував дії уряду, а тільки висловив свої зауваження щодо законопроекту про конфіскат.

"Я не критикував уряд, а тільки висловив свої зауваження по законопроекту. А Ландік, як мені здається, узагалі не виступав", - сказав депутат.

У той же час він не став заперечувати критичні висловлення на адресу уряду на зустрічі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування