Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Виробники сиру: претензії голови Роспотребнадзору голослівні

П'ятниця, 13 січня 2012, 08:46

Українські виробники сиру назвали необґрунтованими претензії Роспотребнадзору до нинішньої якості сирів, які ввозяться з України.

Про це заявив голова ради директорів Союзу молочних підприємств України Вадим Чагаровський, реагуючи на заяву голови Роспотребнадзора Геннадія Онищенка, пише "Дело".

"Усі претензії голови Роспотребнадзору, головного державного санітарного лікаря РФ Геннадія Онищенка до українського сиру, що постачається в Росію, є голослівними й нічим не обґрунтованими", - сказав він.

"Я думаю, що це голослівні й суб'єктивні заяви. Незрозуміло, за якою методикою це перевірялося. Тут можна стільки питань пану Онищенку ставити…", - підкреслив Чагаровський.

"Я хотів би, щоб ця заява сприймалася як особиста заява російського чиновника, а не як офіційна позиція уряду РФ", - сказав він.

Крім того, голова ради директорів Союзу молочних підприємств України зазначив: "В Онищенка також з'явилися претензії до якості "Боржомі", і що? Увесь світ п'є "Боржомі", а імпорт цієї продукції заборонений тільки в РФ".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування