Балога хоче, щоб Колесніков не тільки заробив на Євро, але і дерева підпиляв

Понеділок, 16 січня 2012, 15:40

Міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога просить віце-прем'єра Бориса Колеснікова посприяти видаленню сухостою біля транспортних шляхів.

Про це йдеться в листі Балоги Колеснікову, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За словами Балоги, МНС стурбоване збільшенням кількості випадків загибелі і травмування людей, ушкодження транспортних засобів і інженерних мереж у результаті падіння аварійних і сухостійних дерев.

Балога відзначає, що сьогодні вимагає рішення питання зносу аварійних, сухостійних і ушкоджених дерев, а також самостійних і порослевих насаджень уздовж автомобільних і залізниць, що будуть забезпечувати транспортні перевезення під час проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Завчасна реалізація цих заходів, на думку міністра, мінімізує загрозу життю і здоров'ю населення, підвищить безпеку транспортних перевезень, поліпшить екологічний стан і пришляховий ландшафт.

Балога просить Колеснікова доручити Державному агентству автомобільних доріг і Державної адміністрації залізничного транспорту вжити заходів відповідно до вимог нормативно-правових актів по видаленню сухостійних аварійних дерев і проведенню нової посадки зелених насаджень.

У листі також звертається увага на те, що в 2011 році МНС ініціювало обстеження зелених насаджень поблизу доріг державного, місцевого значення, вулицях і паркових зонах населених пунктів.

За результатами цих обстежень були зрізані близько 111 тис. аварійних дерев.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...