Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко в колонії не дали ходунки через рекомендації

Середа, 18 січня 2012, 10:23

Ув’язненій Юлії Тимошенко не дали в колонії ходунки, тому що не було відповідного припису лікарів.

Про це заявив начальник сектору охорони здоров'я управління Держпенітенціарної служби Дмитро Курушин, пише "Сегодня".

Він визнав, що екс-прем'єр попросила надати їй ходунки для пересування, але їй відмовили.

"Будуть рекомендації використовувати реабілітаційний засіб ходунки, отже, будуть видані. На сьогодні таких рекомендацій немає", - пояснив Курушин.

Він зазначив, що в Качанівську колонію, спеціально для вирішення питання про ходунки, приїжджала комісія Мінздоров’я на чолі з заступником міністра охорони здоров'я Раїсою Моісеєнко, але Юлія Тимошенко не пустила їх у камеру.

На запитання, чи може Тимошенко самостійно переміщатися, Курушин сказав: "Коли ми зайшли до неї, вона сиділа за столом, щось писала. Якось же вона туди дісталася".

Він зазначив також, що масаж Тимошенко у вівторок, 17 січня, здійснювався у присутності медперсоналу Качанівської колонії. "Ця процедура буде проходити щодня", - сказав він.

Як відомо, влада стверджує, що екс-прем'єра масажувала особистий масажист, а оточення Юлії Тимошенко спростовує це тим, що в неї немає особистого масажиста.

Між тим, джерела в Харківській облпрокуратурі розповіли "Сегодня", що Тимошенко отримує з волі солідні продуктові посилки. Так, нещодавно їй нібито зробила передачу зі 106 найменувань, а 31 грудня – з 51 продукту.

Один зі співробітників Качанівської колонії стверджує, що "Юлю годують, як на забій". За словами цього офіцера, "для Тимошенко в СІЗО при колонії роблять послаблення, дозволяючи передавати те, що іншим не дозволять, – та й масаж роблять їй як виняток".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування